vatra's latest
updates

Featured

Jonida Gjondedaj, Project Manager e Vatra Agency: Komunikimi në kohë krizash dhe fokusi i tij tek kompanitë që kërkojnë rritje.

Prej fillimit të marsit, Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia, vende në të cilat Vatra Agency ofron shërbimet e saj profesionale, po përjetojnë një situatë e cila ka ndryshuar rrënjësisht jetët tona, rutinat e përditshme dhe sjelljet e konsumit. Kjo situatë po…
May 11, 2020 in Featured

Jonida Gjondedaj, Project Manager e Vatra Agency: Komunikimi në kohë krizash dhe fokusi i tij tek kompanitë që kërkojnë rritje.

Prej fillimit të marsit, Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia, vende në të cilat Vatra Agency ofron shërbimet e saj profesionale, po përjetojnë një situatë e cila ka ndryshuar rrënjësisht jetët tona, rutinat e përditshme dhe sjelljet e konsumit. Kjo situatë po…
Read More
Updates

Vatra. 16 years of strong brand values.

2003 marked the year that Arnold Schwarzenegger was elected Governor of California, Walt Disney Pictures released “Finding Nemo”, Apple launched a new brand called iTunes, Volkswagen produced their last Old-Style Beetle in Mexico, our national football team beat Russia in…
vatra
November 10, 2019
Updates

Dea Studio, communicating beauty together

DEA architecture studio provides identity, stimulation, reflection, fun, orientation, and security. It is the name of a national cultural heritage symbol. 12 years of successful cooperation with Vatra Agency makes us beyond clients, makes us partners in creating and representing…
vatra
August 31, 2019
Updates

RED, a new brand image that inspires unity

The Regional Economic Development Agency (RED) is a national public agency under the dependency of the Council of Ministers. Vatra Agency’s key focus was to create a highly recognizable logo and brand identity for “RED” in order to express its…
vatra
June 1, 2019