vatra's latest
updates

Featured

Jonida Gjondedaj, Project Manager e Vatra Agency: Komunikimi në kohë krizash dhe fokusi i tij tek kompanitë që kërkojnë rritje

Prej fillimit të marsit, Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia, vende në të cilat Vatra Agency ofron shërbimet e saj profesionale, po përjetojnë një situatë e cila ka ndryshuar rrënjësisht jetët tona, rutinat e përditshme dhe sjelljet e konsumit. Kjo situatë po…
May 11, 2020 in Featured

Jonida Gjondedaj, Project Manager e Vatra Agency: Komunikimi në kohë krizash dhe fokusi i tij tek kompanitë që kërkojnë rritje

Prej fillimit të marsit, Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia, vende në të cilat Vatra Agency ofron shërbimet e saj profesionale, po përjetojnë një situatë e cila ka ndryshuar rrënjësisht jetët tona, rutinat e përditshme dhe sjelljet e konsumit. Kjo situatë po…
Read More
Updates

Smile, seriously!

Vatra opened its doors in November 2003 and since then it has had one objective, receive a smile for every job delivered. We smile when we are happy, we are happy when we are successful, and our clients are always…
vatra
December 24, 2019
Updates

Are Albanian marketing agencies ready for big markets?

Approaching the end of a dynamic decade, marked by extraordinary developments in the technology and communication field, many opportunities have become tangible and real even for the Albanian people. Access to information and therefore to education, makes us world citizens…
vatra
November 18, 2019